ICT in de detailhandel en retail

Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Op zoek naar een ICT-bedrijf gespecialiseerd in de detailhandel of retail?

Om als retailer succesvol te zijn, dient uw winkel optimaal te functioneren. Dat betekent dat het internet goed functioneert, systemen continu blijven draaien en dat data altijd toegankelijk is. Ga maar eens na wat er gebeurt als dit niet het geval is. ICT speelt hierin een cruciale rol. Met ons zeer complete retail-portfolio, nemen we alle ICT-gerelateerde zaken uit handen. Hierdoor hebben u én uw medewerkers slechts één aanspreekpunt voor vragen en problemen. Dat bespaart een hoop tijd en frustratie en zorgt ervoor dat u uw klanten altijd goed kunt bedienen. En wist u dat ICT ook actief kan bijdragen aan uw commerciële activiteiten? Zo realiseert u rendement door de inzet van ICT.

Netwerken

Voor zowel het gebruik van het verkoopsysteem en pinapparaat, als de informatievoorziening voor medewerkers en service aan klanten, is een goedwerkende internetverbinding onmisbaar. We helpen u met de inrichting van een netwerk dat snel, stabiel én veilig is.

Telefonie

Met een goede internetverbinding kunt u ook gebruik maken van VoIP telefonie; een goedkopere én betere telefonieoplossing. VoIP staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Met onze telefoniedienst besteedt u uw telefonie volledig uit en hoeft u niet meer te investeren in een telefooncentrale. Hiermee kunt u rekenen op glasheldere audio, een flexibel abonnement en eindeloos veel mogelijkheden.

ICT infrastructuur

We denken graag met u mee over een optimale ICT infrastructuur in de winkel. We plaatsen en configureren de juiste systemen, schakelen met aannemers en andere leveranciers en ondersteunen bij het technisch ontwerp van winkels.

Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt

Daag ons uit

Met welk probleem kunnen we voor u aan de slag?

  • Is uw bedrijf toe aan nieuwe hardware of software?
  • Kunnen wij u helpen met innovatieve e-mail oplossingen?
  • Wilt u de interne en externe beveiliging verbeteren?
  • Wilt u thuiswerkplekken beter en efficiënter inrichten?
  • Wilt u weten welke ICT oplossing het beste past bij uw bedrijf?