Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Alles over Alpha Labs

Het idee achter Alpha Labs is dat ICT over het algemeen veel efficiënter ingezet kan worden dan dat nu vaak het geval is. Onze overtuiging is dat dit zeker niet duur en ingewikkeld hoeft te zijn. U mag er simpelweg vanuit gaan dat uw computer doet wat u ervan verwacht, uw e-mail altijd en overal werkt en dat er een backup is van uw bestanden en gegevens.

Alpha Labs is zeker niet het standaard ICT-bedrijf, zoals er al zoveel zijn. U kunt altijd bellen of op de koffie komen om vragen en problemen te bespreken. Zelfs als er eenvoudig  werk gedaan wordt op uw verzoek hoeft u geen angst te hebben voor onnodige facturen. Werkzaamheden van slechts enkele minuten en het zoeken naar antwoorden voor uw vragen horen gewoonweg kosteloos te zijn.

Heeft u interesse in Alpha Labs of wilt u even persoonlijk kennis maken?
Dan sta ik u graag telefonisch te woord.

Met vriendelijke groet,

Carlo Giliam
Algemeen directeur

Onze missie

Als ICT-dienstverlener richten wij ons op de optimalisatie van ICT-infrastructuren. Organisaties kunnen zich hierdoor efficiënt focussen op hun primaire bedrijfsprocessen en ambities. Langdurige relaties aangaan met onze klanten en leveranciers vinden wij zeer belangrijk. Dit zorgt voor constante én innovatieve dienstverlening in lijn met actuele-, technische-, organisatorische- en maatschappelijke ontwikkelingen. Wij investeren voortdurend in de nieuwste kennis en techniek. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende ICT-oplossingen die aansluiten op de bedrijfsambities van onze klanten.

Onze visie

ICT moet beschouwd worden als een basisbehoefte als water uit de kraan. Het leveren en ondersteunen van ICT-voorzieningen en diensten wordt de komende jaren steeds meer gebaseerd op het concept van dienstverlening, in plaats van het afnemen van producten. Door het leveren van ICT als een service, bieden wij onze relaties wat zij nodig hebben én wanneer zij dat nodig hebben. Hierdoor zijn veranderingen beheersbaar en kosten voorspelbaar.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We opereren als bedrijf natuurlijk in een grotere wereld. En daar hebben we aandacht voor. Wij vinden dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan het financieel gezond houden van onze eigen organisatie. We letten ook op de gezondheid van onze medewerkers, op het milieu en op de ontwikkelingen in de maatschappij.

Sponsoring

Alpha Labs wil graag iets betekenen voor het verenigingsleven in de regio en daarmee tevens de verbinding maken tussen ontspanning en werk. Ontspanning is belangrijk om met een heldere geest en voldoende energie goed te kunnen presteren. Wij onderkennen dat en stimuleren dat graag.

Door middel van sponsoring steunen wij in Venlo onder andere:

  • Honkbal en softbal vereniging Mustangs
  • Kinderboerderij Hagerhof

Onze gerelateerde diensten

No items found.
No items found.