Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Heeft u onze hulp nodig?

We willen allemaal onze ambities waarmaken, nieuwe dromen uitstippelen en bedrijfsdoelen halen. Dit lukt alleen als er ook support is van professionele zakenpartners. Bij Alpha Labs vinden we dit zelf erg belangrijk en daarom willen wij u daar graag kennis mee laten maken. Onze specialisten helpen u 24/7 met alle ICT gerelateerde onderwerpen. Door onze vakkennis kunnen wij uw vraag goed inschatten, weten we wat er speelt binnen uw branche en wat uw bedrijf nodig heeft. U bent snel geholpen met de support van onze specialisten.

Onze gerelateerde diensten

No items found.
Mannelijke servicedesk medewerker
Wij zitten klaar voor al uw vragen en problemen.
Mannelijke servicedesk medewerker
Mannelijke servicedesk medewerker
Wij zitten klaar voor al uw vragen en problemen.
Mannelijke servicedesk medewerker

Onze perfecte service

Bij Alpha Labs heeft u een persoonlijke accountmanager. Eén aanspreekpunt die zicht met uw ICT bezighoudt. Onder andere wordt voor u een helder plan gemaakt die uw ICT-mogelijkheden in kaart brengt. Doelgericht werken we aan de ICT-doelen, zodat u zich kunt focussen op al die mooie ambities en andere doelen.

Na werktijd kan het gebeuren dat er ICT-gerelateerde problemen ontstaan. Daarom bieden wij onze 24/7 support aan, zodat wij ook buiten kantooruren om uw problemen kunnen oplossen. Het kan namelijk een groot negatief effect opleveren wanneer sommige problemen niet direct worden opgelost dus wij staan daarom ook snel voor u klaar.

Wij beschikken over een eigen team van specialisten. Vakkennis en service delen wij graag met onze klanten. Wij helpen bedrijven echt verder met een transparant advies en 24/7 support bij calamiteiten. Wilt u uw ICT professionaliseren en verzekerd zijn van een partner die met u meedenkt? Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Ook als u technische vragen heeft of een servicevraag, dan vertellen wij u graag meer.