Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Een APK voor uw ICT omgeving

Als ondernemer zijnde wilt u zich kunnen focussen op waar u goed in bent: het runnen van uw bedrijf. Geen kostbare tijd verliezen aan 'gedoe' met software en hardware die niet willen werken.

Bijvoorbeeld wanneer u een document wilt uitprinten, via de draadloze printer dan wilt u dat dit direct geschiedt. Geen frustraties omtrent foutmeldingen dat de printer niet goed verbonden is middels WiFi aan de computer. Dit kunnen kostbare minuten, soms zelfs uren zijn, zeker als u twee linkerhanden hebt wat betreft technologie. Alles moet gewoon werken zoals het hoort. Maar in de praktijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Juist daarom wil u zorgen voor een solide ICT structuur.

Bij een solide ICT fundament hoort ook robuuste veiligheid. Helaas, vernemen we steeds meer gevallen van ransomware (gijzelsoftware). Ook in Nederland. U moet er niet aan denken dat een malafide partij, vaak vanuit het buitenland, volledige controle heeft over uw waardevolle bestanden en met een druk op de knop deze kan beschadigen of permanent kwijtmaken als u niet tijdig betaald. Veiligheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Alpha Labs en hier zullen we tijdens de scan uitgebreid aandacht aan besteden waar mogelijke achilleshielen liggen voor uw organisatie, en praktische tips en adviezen om deze 'achterdeuren' te voorzien van een ferm slot.

Onze gerelateerde diensten

No items found.
No items found.