Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Op zoek naar een ICT-bedrijf gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening?

De zakelijke dienstverlening is momenteel één van de snelst groeiende sectoren. Een branche waar de rol van digitalisering groter en groter wordt. Mede door veranderend klantgedrag en versterkte concurrentie, weten bedrijven dat digitalisering van cruciaal belang is. We zien dat veel bedrijven de voordelen van het werken vanuit de Cloud daarom al hebben omarmd.

Digitalisering

Daarnaast zijn veel bedrijven bezig met de digitalisering van hun kernactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan smart building systemen voor de vastgoedsector en portals in de accountancy voor gegevensuitwisseling en online accorderen. Op dit moment worden voornamelijk nog de eenvoudige en routinematige stappen uit het bedrijfsproces geautomatiseerd. In de toekomst zal met Artificial Intelligence op nieuwe manieren gewerkt worden met het verzamelen, bewerken en samenbrengen van informatie. Hierdoor kunnen bedrijven nog betere diensten verlenen door slim gebruik te maken van robots. Het combineren van allerlei nieuwe technologieën, zoals Big Data met Blockchain in het bankwezen, zorgt voor compleet nieuwe vormen van dienstverlening.

Onze gerelateerde diensten

No items found.
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt

Daag ons uit

Met welk probleem kunnen we voor u aan de slag?

  • Is uw bedrijf toe aan nieuwe hardware of software?
  • Kunnen wij u helpen met innovatieve e-mail oplossingen?
  • Wilt u de interne en externe beveiliging verbeteren?
  • Wilt u thuiswerkplekken beter en efficiënter inrichten?
  • Wilt u weten welke ICT oplossing het beste past bij uw bedrijf?