Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Op zoek naar een ICT-bedrijf gespecialiseerd in productieprocessen en industrie?

Binnen de productie- en industriesector heeft digitalisering de laatste jaren een vlucht genomen. Zo zijn machines steeds beter instaat om met elkaar te communiceren. Sensoren, actuatoren en industriële software zorgen voor de aansturing van het productieproces. Hierbij maakt internet het gemakkelijker om in te spelen op de wensen en behoeften van klanten. Productiemachines worden namelijk steeds slimmer. Hierbij is het inrichten van een optimale IT-omgeving van groot belang.

ICT beheer voor productie en industrie

De ICT-oplossingen voor de industrie gaan verder dan alleen machines. Een belangrijk item in de industriële sector is dat de gehele productieketen met elkaar verbonden is. Via het Enterprise Resource Planning systeem, ofwel het ERP-systeem, brengen we ketenpartijen eenvoudig met elkaar in contact. U kunt hierbij denken aan zowel de toeleveranciers, producenten als afnemers.

Smart Industry

Smart Industry staat voor het verbinden van apparaten die onderling informatie delen en hierop nieuwe toepassingen ontwikkelen. De industriële branche verandert door nieuwe technologieën en de inzet van slimme ICT binnen het gehele proces. Een schaalbare en robuuste IT-omgeving van hoge kwaliteit zorgt voor meer productiviteit en kostenbesparingen.

Onze gerelateerde diensten

No items found.
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt

Daag ons uit

Met welk probleem kunnen we voor u aan de slag?

  • Is uw bedrijf toe aan nieuwe hardware of software?
  • Kunnen wij u helpen met innovatieve e-mail oplossingen?
  • Wilt u de interne en externe beveiliging verbeteren?
  • Wilt u thuiswerkplekken beter en efficiënter inrichten?
  • Wilt u weten welke ICT oplossing het beste past bij uw bedrijf?