ICT in de horeca

Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Op zoek naar een ICT-bedrijf gespecialiseerd in horeca?

Als horeca ondernemer bent u uw bedrijf niet gestart omdat u ICT zo leuk vindt. Sterker nog, het is goed mogelijk dat u een stevige haat-liefde verhouding met ICT heeft. U kunt niet zonder, als alles goed werkt is het fantastisch, maar iets toevoegen of als er iets misgaat is het een drama. Alpha Labs snapt dat als geen ander. Een allround ICT partner met zeer veel ervaring in het MKB, met name bij horeca en winkels.

Over kassasystemen en pin automaten

Het realiseren van uw omzet hangt tegenwoordig voor een groot deel vast aan het goed werken van uw netwerk en internetverbinding. Moderne kassasystemen, pin automaten, ze hebben allemaal verbinding nodig met de buitenwereld. Dan is het zaak dat dat goed in orde is. Nog belangrijker is het dat uw ICT partner u direct helpt als het een keertje niet werkt. Op dat moment is tijd letterlijk geld! Alpha Labs verleent haar klanten direct hulp op afstand en komt desnoods langs op locatie mocht dit nodig zijn.

Social WiFi

Helemaal in de horeca is het zaak dat uw klanten zich bij u op hun gemak voelen. U wilt zich onderscheiden van uw naaste concurrenten. Daarom biedt u gratis WiFi aan. Heeft u al eens aan social WiFi gedacht? Dan snijdt het mes aan twee kanten; uw klant de gratis WiFi, u weer een like op Facebook erbij. Let wel even op: met veel onbekenden op uw netwerk is het zaak om de beveiliging goed in orde te hebben natuurlijk!

Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt

Daag ons uit

Met welk probleem kunnen we voor u aan de slag?

  • Is uw bedrijf toe aan nieuwe hardware of software?
  • Kunnen wij u helpen met innovatieve e-mail oplossingen?
  • Wilt u de interne en externe beveiliging verbeteren?
  • Wilt u thuiswerkplekken beter en efficiënter inrichten?
  • Wilt u weten welke ICT oplossing het beste past bij uw bedrijf?