Meer dan een ICT bedrijf

Alpha Labs is een laagdrempelige organisatie, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of informatie wenst.

Alpha Labs symbol with an original red color

Op zoek naar een specialistisch ICT-bedrijf als accountant, boekhouder of adviseur?

Zit u midden in de transitie naar online werken? Draait uw ICT nog op uw eigen systemen, maar wilt u dit liever uitbesteden? Weet u niet precies hoe u de infrastructuur inricht, controle behoudt én iedereen veilig laat werken? Daar ondersteunen wij u volledig bij, zodat u geen zorgen heeft en met de juiste IT rendement realiseert.

Realiseer rendement door hogere productiviteit

Accountants zijn informatiewerkers en technologie verandert razendsnel. Hoe zorgt u er dan voor dat iedereen effectief en efficiënt werk? Met de juiste ICT oplossingen verhoogt u de productiviteit van uw medewerkers. En waar andere ICT dienstverleners vaak stoppen bij het implementeren, blijven wij u ondersteunen. Op hardware én Operating System niveau. Is uw software niet up-to-date of wilt u specialistische applicaties migreren? Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Hybride Cloud

Welke medewerker krijgt toegang tot welke applicaties? Is alle e-mail beveiligd, op zowel de werkplek als mobiel? En hoe werkt het met automatisch inloggen? Belangrijke vragen waarmee wij u graag helpen, zodat u zonder zorgen werkt. Eén van onze veelgevraagde oplossingen is de hybride Cloud. Wij voegen dan de private Cloud samen met de public Cloud en creëren zo een werkomgeving toegespitst op de accountant van nu. Met deze oplossing werkt u veilig en bent u klaar voor de toekomst.

Branchespecifieke applicatiekennis

Wij kennen uw branche en hebben jarenlange ervaring met specifieke applicaties voor de accountancy branche. U mag erop vertrouwen dat wij als uw ICT partner altijd doorontwikkelen om technisch voorop te lopen én u de beste diensten aan te bieden. In combinatie met onze Online Virtual Office dienstverlening realiseren we een volledig geïntegreerde en Cloud-gebaseerde gebruikerservaring, die aan performance én functionaliteit niets te wensen overlaat.

Onze gerelateerde diensten

No items found.
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt
Persoon die over een warboel aan wegen kijkt

Daag ons uit

Met welk probleem kunnen we voor u aan de slag?

  • Is uw bedrijf toe aan nieuwe hardware of software?
  • Kunnen wij u helpen met innovatieve e-mail oplossingen?
  • Wilt u de interne en externe beveiliging verbeteren?
  • Wilt u thuiswerkplekken beter en efficiënter inrichten?
  • Wilt u weten welke ICT oplossing het beste past bij uw bedrijf?