Samenwerking met Martin Cuypers

Martin Cuypers is al vele jaren een begrip in regio Noord-Limburg op het gebied van kantoormeubilair, kantoorartikelen en kantoormachines. Sinds mei 2022 is Alpha Labs een unieke samenwerking aangegaan met Martin Cuypers voor de technische implementatie van de geleverde printers en multifunctionals.

White arrow pointing right

Neem vrijblijvend contact op

Alpha Labs symbol with an original red color

Waar Martin Cuypers de expertise heeft van de hardware en hetgeen er geleverd moet worden, heeft Alpha Labs alles in huis om deze harware optimaal te laten functioneren voor de klant. Samen realiseren we een optimalisatie van uw documentprocessen en proberen het maximaal haalbare eruit te halen. Wij bieden de perfecte oplossingen voor print-, scan- en documentvraagstukken.

Bedrijven moeten tegenwoordig meer werk verzetten met minder personeel. Tevens is dit personeel vaak niet meer fysiek aanwezig op één locatie, maar wordt er door alle ontwikkeling meer op afstand gewerkt. Wij zijn dan uw partner die u de middelen aanreikt om documentprocessen te optimaliseren. Denk hierbij aan het verbeteren van papier intensieve business processen, scannen naar bedrijfsapplicaties en documentmanagement. Wij begrijpen de zakelijke uitdagingen als geen ander en leveren oplossingen voor het digitaliseren en archiveren van documentprocessen.

Het kwijtraken van gevoelige documenten kan voor een bedrijf rampzalig zijn en de veiligheid van deze documenten is van enorm belang. Daarom gebruiken onze klanten al antivirussoftware en firewalls. Maar één belangrijk punt in de beveiliging wordt vaak over het hoofd gezien: de printers en multifunctionals. Hier kunnen vertrouwelijke documenten eenvoudig in verkeerde handen vallen, al dan niet opzettelijk. Het aantal gevoelige documenten dat onbewaakt op machines achterblijft, vergeten wordt of dat ligt te wachten tot iemand ze komt halen, is enorm. De gevolgen van diefstal van gegevens zijn, ongeacht het soort bedrijf, hetzelfde. Door te controleren wie toegang heeft tot de machines kun je voorkomen dat deze onrechtmatig worden gebruikt.

Kyocera printers en multifunctionals combineren de beste printkwaliteit met extreem lage operationele kosten en een minimale impact op het milieu. Alle Kyocera-toestellen zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Kyocera streeft ernaar om de impact van hun producten op de planeet te minimaliseren door de hoeveelheid grondstoffen die ze bevatten te verminderen. Dit maakt ze de perfecte keuze voor bedrijven die hun productiviteit willen maximaliseren en tegelijkertijd hun impact op het milieu en hun totale gebruikskosten willen minimaliseren.

Printen zonder zorgen

Een printer leasen bij ons betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit en service, denk hierbij aan gecertificeerde machines, gratis reparatie bij storingen en alleen betalen voor wat u echt afdrukt. U betaalt een scherpe prijs per afdruk en u betaalt alleen voor het daadwerkelijke aantal printjes. Wij bieden bij elke printer een onderhoudscontract. Dit houdt in dat mocht uw printer toch tegen problemen aanlopen dan zorgen wij dat op zeer korte termijn een monteur ter plaatse is. Onder het contract vallen ook drums en toners. Deze hoeft u zelfs nooit te bestellen, maar worden automatisch naar uw locatie verzonden indien ze leeg beginnen te raken. U betaalt alleen nog voor het papier.

Alpha Labs symbol with an original red color

Neem vrijblijvend contact op