Realtime bescherming op elk niveau

Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om uw IT-omgeving goed te beschermen. EDR, dat staat voor Endpoint Protection & Response, is het nieuwste wapen in de strijd tegen ransomware en andere nieuwe technieken.

White arrow pointing right

Neem vrijblijvend contact op

Alpha Labs symbol with an original red color

SentinelOne Endpoint Protection & Response is een endpoint security oplossing voor laptops, vaste werkplekken en servers. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om uw IT-omgeving goed te beschermen. Met SentinelOne heb je elke cyberaanval of voorteken ervan in het vizier. SentinelOne biedt niet zomaar een antivirus oplossing. Het is een alles-in-één security platform dat bescherming biedt aan bedrijven van elke omvang tegen zowel bekende als onbekende cyberaanvallen. Zo heeft SentinelOne elke dreiging altijd in het vizier.

Uniek aan SentinelOne is dat het niet alleen bekende malware herkent voordat het kwaad doet, het detecteert ook de onbekende dreiging. Zelfs als deze nog nooit eerder werd waargenomen. Verdachte bestanden en afwijkend gedrag worden direct herkend met behulp van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI). Hierdoor behoren constante updates van virusdefinities tot het verleden. Zodra er verdachte activiteit wordt gesignaleerd, wordt er meteen automatisch actie ondernomen. Met het intuïtieve dashboard is er direct volledig forensisch inzicht in de onderliggende ketenactiviteit. Ook wanneer een security analist proactief speurt naar voortekenen (IoCs) van een dreiging, is het in kaart brengen van de oorzaak ervan zeer eenvoudig. Hierdoor hoeft niet uren gepuzzeld te worden en gaat er geen kostbare tijd verloren op momenten dat haast is geboden.

De SentinelOne oplossing is in staat om volledig zelfstandig een dreiging te detecteren, zonder hiervoor afhankelijk te zijn van een ondersteunende cloud-dienst. Door deze autonome werking, is een computer ook beschermd tegen malware en cyberaanvallen op momenten dat het niet met het internet is verbonden. Ook gaat zo geen tijd verloren wanneer realtime ingrijpen is gewenst. Door tijdig in te grijpen voordat het kwaad is geschied, zorgt SentinelOne ervoor dat het aantal computers, laptops of servers dat na een besmetting opnieuw moet worden geïnstalleerd, drastisch verminderd.

Alpha Labs symbol with an original red color

Neem vrijblijvend contact op