Wie is Alpha Labs?

Wij vertellen het u graag!

Beste bezoeker,

 

Alpha Labs bestaat sinds 2007 en is ontstaan vanwege de keuze om als freelancer te gaan werken. Na vele jaren als freelancer actief te zijn geweest en veel ervaring te hebben opgedaan heb ik in 2015 de keuze gemaakt om écht te gaan ondernemen.

 

Een nieuw concept, een nieuwe logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe start! We zijn volledig gericht op systeembeheer en alle aanverwante diensten die daarbij komen kijken.

 

Samen met mijn collega’s geloven we erin dat ICT niet alleen efficiënter kan dan dat het nu vaak is. We zijn er tevens van overtuigd dat het niet zo duur en ingewikkeld hoeft te zijn als dat het nu vaak het geval is.

 

Wij zorgen ervoor dat uw e-mail altijd en overal werkt, dat er een backup is van uw gegevens die op een veilige locatie wordt opgeslagen en zijn wij een luisterend oor voor al uw vragen en problemen.

 

Wij willen niet het standaard ICT-bedrijf zijn, zoals er al zoveel zijn. U kunt ons altijd bellen of gewoon op de koffie voor vragen en advies. Wij zijn geen facturatiebedrijf dat direct factureren begint te sturen. Vragen en advies horen wat ons betreft altijd kosteloos te zijn.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf dan sta ik u graag persoonlijk te woord. Via ons contactformulier kunt u uw gegegevens achterlaten.

 

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen. Wij zijn altijd bereikbaar om u persoonlijk te woord te staan.

 

Carlo Giliam
Algemeen Directeur