Bent u er klaar voor?

Hosting

Met onze Virtual Server oplossingen profiteert u van de prestaties van een eigen Dedicated Server, maar dan met meer flexibiliteit en schaalbaarheid. U huurt als het ware een stukje capaciteit van een fysieke server, maar betaald alleen voor hetgeen u in gebruik heeft. Onze software zorgt ervoor dat uw gedeelte van de server zich gedraagt als een eigen server. Het is ook mogelijk om meerdere servers met elkaar te verbinding binnen hun eigen virtuele netwerk.

alt-text

Alles in de Cloud

U kunt één of meerdere servers aan elkaar koppelen. Ook is het mogelijk om een permanente verbinding te leggen met uw eigen locatie.

alt-text

Altijd en overal

Moderne apparatuur, regelmatig onderhoud en preventief onderhoud garanderen dat uw systemen altijd en overal bereikbaar zijn.

alt-text

Uitbreidbaar

Heeft één van uw servers meer capaciteit nodig? Het uitbreiden van de processors, geheugen of opslagcapaciteit is geen enkel probleem.

alt-text

Snelheid

Onze systemen zijn optimaal verbonden met diverse belangrijke internetknooppunten om zeer snelle verbindingen mogelijk te maken.

alt-text

24/7 bewaking

Uw computers worden continu bewaakt, zodat wij een maximale beschikbaarheid kunnen garanderen.

alt-text

Kosten besparing

Onze focus ligt volledig bij systeembeheer, zodat we sneller, efficiënter en dus goedkoper kunnen werken dan eigen personeel.